MJK Advies - Team

ZZP

Met een goed geregelde administratie heb jij de tijd voor jouw klanten

Als zzp’er kun je overal werken, maar je hebt niemand voor jou werken. Er is niemand in jouw bedrijf om taken aan over te dragen. De administratie en de belastingaangiftes komen dus op jou aan. En dat kan veel tijd en veel geld kosten. Wij helpen je dat te voorkomen. Zodat jij je kunt focussen op jouw klanten terwijl je weet dat jouw administratie goed geregeld is en je niet teveel aan de Belastingdienst betaalt.

Boekhouding & Belastingen voor ZZP-er

Of je nu als freelancer op projectbasis een paar maanden achtereen voor dezelfde opdrachtgever werkt of dat je een webshop runt, je moet een boekhouding bijhouden en de belastingaangiftes op tijd indienen. Werk dat de meeste zzp’ers niet heel graag uitvoeren, maar het wel zelf doen omdat ze denken dat dat goedkoper is.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Zelf doen kost meer tijd en meer geld

Zelf de administratie en belastingaangiftes doen is echter lang niet altijd voordeliger dan het uitbesteden. Het kost je sowieso meer tijd en heel waarschijnlijk laat je geld liggen. Doordat je niet optimaal de belastingen regelt. En omdat je waarschijnlijk ook meer tijd kwijt bent aan de administratie dan nodig.

Digitale administratie

De administratie bijvoorbeeld kan heel goed gedigitaliseerd worden. Regel dit vooraf in een keer goed waarna je met slechts een appje elke factuur en elke bon zo in jouw boekhouding zet. Dat is een stuk eenvoudiger dan ’s avonds of in het weekend zelf de bonnetjes en facturen inkloppen!

Winstaangifte

De winstaangifte is een jaarlijks terugkerend belastingstuk dat nodig is voor de aangifte inkomstenbelasting (IB) en Zorgverzekeringswet (ZVW). Hier heb je als zzp’er mee te maken en dan kan het maar beter goed geregeld zijn! Wij regelen dit dan ook voor je, praktisch, overzichtelijk en gewoon goed. Zodat je precies weet waar je staat en de verdere belastingaangiftes juist en optimaal ingediend worden.

Maximaal de fiscale mogelijkheden benutten

Ook bij de aangiften zien we dat wie deze zelf verzorgt, lang niet alle fiscale mogelijkheden benut. Kortom, wie zelf de belastingen regelt, laat geld liggen. Door de aangiftes te laten uitvoeren door adviseurs die dagelijks met financiële en fiscale zaken bezig zijn, worden alle mogelijkheden die de Belastingdienst biedt, ook optimaal benut. En dat scheelt altijd geld.

Van A tot Z geregeld

Bij MJK Advies verzorgen we de financiële administratie en belastingaangiftes, ook voor zzp’ers. Wil je alles uitbesteden? Dan regelen we het voor jou van A tot Z en ondersteunen je met advies en begeleiding.

Bespaar tijd en geld en laat jouw financiële administratie verzorgen door MJK Advies

Als zzp’er heb je het druk zat. Regel jouw financiële administratie en belastingaangiftes dus op zo’n manier dat het je minder tijd kost en je geld bespaart. Wij vertellen je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Maak jij daarvoor hier een afspraak? Dan zien wij je snel.

MJK Advies - Belastingadvies voor particulieren

Focus jij je als zzp’er op jouw klanten,
dan besparen wij jou tijd en geld met de administratie en belastingen.