MJK Advies - Team

MJK Advies

Voor de financiële en fiscale zaken van ondernemers

Met MJK Advies zijn jouw financiële en fiscale zaken goed geregeld, altijd. Wij zijn er voor ondernemers en staan ze bij waar nodig en wanneer gewenst. Of je nu iemand zoekt die jouw financiën geheel voor je regelt, je zo nu en dan adviseert en begeleidt of dat je een sparringpartner zoekt op de momenten dat het erop aankomt, je bent bij ons aan het juiste adres.

Efficiënt maatwerk

Onze expertise ligt in de financiële en fiscale zaken van het ondernemen maar we onderscheiden ons vooral door onze persoonlijke en nuchtere aanpak. Wij kijken net zo goed naar de regels en wetgeving als naar jouw bedrijf en jouw wensen. We zullen je adviseren en kunnen het voor je regelen, maar als je het zelf wil doen met wat begeleiding van ons op de achtergrond, is dat ook goed. Zo stemmen we onze dienstverlening af op jouw bedrijf. Efficiënt maatwerk noemen we dat.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Van boekhouding tot bedrijfsoverdracht

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor jouw boekhouding en belastingaangiftes. Maar ook bij vragen over een bedrijfsoverdracht, hoe je het beste jouw administratie regelt als je net gestart bent of wat een slimme fiscale structuur voor jouw onderneming is, staan wij voor je klaar. Altijd via jouw vaste contactpersoon die jou en jouw bedrijf kent. Maar met daarachter een heel team van adviseurs en toegang tot een betrouwbaar netwerk van specialisten. Zo hebben we altijd de juiste mensen voor jou, terwijl je snel met jouw adviseur schakelt. Dat werkt wel zo prettig.

Ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de Zwarteweg in Aalsmeer maar we werken voor cliënten in heel Nederland. Of je nu gevestigd bent in Aalsmeer zelf, in Amsterdam, Middelburg of in Groningen, wij zijn eigenlijk nooit verder dan een telefoontje bij je vandaan.

Wat kunnen we voor jou en jouw bedrijf betekenen?

Persoonlijk, praktisch en deskundig, dat is MJK Advies. Wil jij ook een adviseur voor jouw financiële en fiscale zaken die verder kijkt dan de cijfers alleen? Laten we dan kennismaken en bespreken wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem jij contact met ons op? Dan plannen we een afspraak.

MJK Advies - Administratie- belastingkantoor Aalsmeer Amstelveen Uithoorn Schiphol - Wij zijn wij

“Een vast contactpersoon met toegang tot een heel team en een groot netwerk,
zo regelen wij persoonlijk de financiële en fiscale zaken voor ondernemers.”