Salarisadministratie

Goed geregeld met MJK Advies

Als werkgever wil je goed zorgen voor jouw werknemers. Vandaar dat de salarisadministratie goed geregeld moet zijn. Wij verzorgen die salarisadministratie voor jouw bedrijf en adviseren je op de financiële en fiscale zaken waarmee je te maken krijgt als je personeel in dienst hebt. Zo helpen wij jou als werkgever het goed geregeld te hebben in jouw bedrijf en voor jouw personeel. Zonder dat je dat teveel tijd kost.

Salarisadministratie: salarissen, loonstroken, loonbelasting

Bedrijven met personeel kunnen bij ons terecht voor alle administratie die daarbij komt kijken. Zo berekenen wij de salarissen en verzorgen de loonstroken en loonbelasting. Maandelijks of per vier weken, net hoe het gewenst is. Maar onze dienstverlening stopt dan niet. Verzorgen wij de salarisadministratie, dan regelen wij ook:

  • Proforma-berekeningen
  • Loonkostenberekeningen
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Aangiftes loonheffing
  • Meldingen en ziekmeldingen t.b.v. arbodiensten en pensioenfondsen
  • Jaaropgaven voor personeel en pensioenfondsen

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

… maar ook de werkkostenregeling, subsidies, cao’s en nog meer

Toch komt bij personeel nog meer kijken dan alleen deze praktische zaken. Zoals de fiscale werkkostenregeling, bepaalde werkgeverssubsidies maar ook cao-zaken over minimumloon en loonstijgingen. Onderwerpen die kennis van zaken vereisen en een goed inzicht om de juiste keuzes te maken. Wij helpen ondernemers ook hierbij. Met persoonlijk advies waarbij jouw bedrijf en wensen ons uitgangspunt vormen.

Financieel en fiscaal advies voor werkgevers

Bij MJK Advies werken onze adviseurs samen met fiscale experts en met degenen die de salarisadministratie verzorgen. Zo kunnen we jou adviseren en begeleiden in alle zaken waarmee je als werkgever op financieel en fiscaal gebied te maken kunt krijgen.

Zullen we eens afspreken?

Wil jij ook de salarisadministratie uitbesteden? Of wens je advies en/of begeleiding op de financiële en fiscale zaken die met het personeel gemoeid zijn? Dan staan wij voor je klaar. Bel of mail ons en we maken een afspraak om jouw vragen te bespreken.

MJK Advies, Aalsmeer, voor salarisadministratie en fiscaal en financieel advies aan werkgevers

De financiële en fiscale zaken voor jouw personeel goed geregeld?
Daar helpen wij je bij.