Advies voor ondernemers

omdat je niet overal kennis van hoeft te hebben

Als ondernemer weet je alles van jouw product of dienst, je kent de markt, weet waar vraag naar is en hoe je jouw mensen het beste aanstuurt. Maar hoe je de pensioenen nu echt goed regelt, op welke wijze je jouw bedrijf klaarmaakt voor een overdracht of hoe je de kleine letters van een overeenkomst moet interpreteren, dat is toch echt wat anders. Dat zijn weer de zaken waar wij verstand van hebben. En daarom zijn wij er om ondernemers te adviseren. Over zaken waar jij misschien wat minder van weet, maar waar wij helemaal in thuis zijn.

Voor elke ondernemersvraag

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor belastingadvies en financiële begeleiding. Dat spreekt voor zich. Maar we zijn er ook voor andere zaken waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Omdat je net gestart bent, ineens een forse groei doormaakt of omdat je nadenkt over het overdragen van jouw bedrijf. Wat jouw ondernemersvraag ook is, en in welke fase jouw bedrijf zich ook bevindt, bij MJK Advies vind je een betrokken adviseur.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Van kleine vragen tot complexe situaties

Of je nu een kleine vraag hebt of een complexe situatie, neem contact met ons op. Wij staan ondernemers bij met advies in onder meer:

  • Start of beëindiging van een onderneming
  • Groei, bijvoorbeeld van zzp naar mkb
  • Bedrijfsvormen en wijzigingen daarin
  • Bedrijfsoverdracht
  • Investeringen en overeenkomsten
  • Pensioenregelingen
  • Vermogensoverzicht, zowel zakelijk als privé
  • Subsidieregelingen
  • En veel meer

Persoonlijk en nuchter advies voor jouw bedrijf

Van zzp tot mkb, de adviseurs van MJK Advies staan voor jou klaar met persoonlijk advies. Nuchter, direct en met interesse in jouw bedrijf. Zodat het advies niet alleen goed en doordacht is, maar ook past bij jouw manier van ondernemen.

Tijd voor een adviseur? Laten we dan eens afspreken!

Kun jij als ondernemer wel een adviseur gebruiken? Iemand die jouw bedrijf kent, weet wat jou drijft en goed op de hoogte is van alle financiële en fiscale regels en mogelijkheden? Dan is het tijd om kennis te maken. MJK Advies zit in Aalsmeer maar is er voor ondernemers uit de wijde omgeving. Samen met jou werken we toe naar de volgende fase van jouw ondernemerschap. Zullen we snel een afspraak plannen?

MJK Advies - In onze ontvangstruimte geven wij advies aan ondernemers.

Persoonlijk advies voor zakelijke vragen,
dat is hier heel gewoon.