MJK Advies - Team

Jaarrekening

Jullie cijfers door ons uitgelegd

De cijfers van het bedrijf vormen de basis voor veel beslissingen. Wel groeien of niet, nu al investeren of nog even wachten… Een helder inzicht in de cijfers is essentieel, en dat inzicht krijg je bij MJK Advies. Wij verwerken de jaarcijfers tot een heldere jaarrekening en maken duidelijk wat ze betekenen. Voor nu en later.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf

De jaarrekening is het financiële verslag van het bedrijf. Het vertelt hoe het afgelopen jaar is geweest maar het kan ook inzicht geven in toekomstige mogelijkheden. En dat regelen wij. Want behalve het samenstellen van de jaarrekening, zorgen wij er ook voor dat de cijfers begrijpelijk zijn. Wij gaan verder dan onderaan de streep concluderen of het afgelopen jaar winst of verlies heeft opgeleverd.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Persoonlijk advies, voor zakelijk en privé

Een jaarrekening opgemaakt door MJK Advies, wordt aangevuld met persoonlijk advies. Zo krijg je niet alleen de cijfers helder gepresenteerd, we bespreken ook met je wat ze voor jou en jouw bedrijf betekenen. Dat kan gaan over het wel of niet uitkeren van dividend, mogelijke verbeteringen in de inkoop of marge en of het fiscaal nog steeds goed geregeld is. Maar ook kijken we naar de pensioenvoorziening en of er al geanticipeerd moet worden op toekomstige veranderingen zoals een bedrijfsoverdracht. De cijfers zijn het uitgangspunt, maar samen interpreteren we ze naar mogelijkheden.

Tussentijdse rapportages

Wil je vaker dan eens per jaar inzicht in de financiële positie van jouw bedrijf? Dan zijn tussentijdse rapportages natuurlijk ook mogelijk. Dit kan op afgesproken momenten als wij de financiële administratie ook verzorgen. Of direct met inzage in de actuele cijfers als jouw boekhouding gekoppeld is aan die van ons.

Zullen we kennismaken?

Met een duidelijke jaarrekening, eventueel de tussentijdse cijfers en altijd een goed advies, zorgen wij dat je scherp zicht houdt op de voortgang van jouw onderneming en dat je kunt bijsturen waar nodig. Bij MJK Advies staan we voor je klaar om de cijfers te verwerken en ze te verklaren. Wil je daar meer over weten of eens kennismaken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak.

Jaarrekening en financieel advies, door MJK Advies

“De cijfers van nu voor het beleid van morgen;
dat is een duidelijke jaarrekening met persoonlijk advies.