MJK Advies - Team

Starters

Vanaf de start echt ondernemen, met een goede administratie

Starters zijn druk met het begin van de onderneming. Jouw bedrijf en product of dienst in de markt zetten vraagt heel veel tijd. Maar daarvoor begon je met ondernemen, dat is wat je wilde doen. Wat je waarschijnlijk niet zo graag wil doen, is de administratie oppakken en zorgen dat het fiscaal goed geregeld is. Laat dat daarom voor je regelen, door MJK Advies. Zodat je direct vanaf de start goed kunt ondernemen.

Startersbegeleiding

Hoe eerder je de administratieve zaken op orde hebt, hoe eerder je echt kunt ondernemen. Wij helpen je die zaken op orde te brengen via onze startersbegeleiding. Dat is concreet en deskundig advies voor starters met ondersteuning waar nodig.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Oprichting onderneming

Moet de onderneming nog opgericht worden? Dan helpen wij jou met onder meer:

  • De rechtsvormkeuze
  • Financieringsaanvragen
  • Inschrijving bij KvK
  • Aanvragen van omzetbelasting- en loonbelastingnummers
  • Advies omtrent verzekeringen

Doorverwijzingen

Met ons grote netwerk kunnen wij jou gemakkelijk doorverwijzen naar specialisten. Zo brengen wij jou snel in contact met bijvoorbeeld een notaris, verzekeringsagent, banken, juristen en veel meer. Samen bepalen we wie je al bij de start nodig hebt en wat er voor je geregeld moet worden.

Inrichting administratie voor starters

Of je nu nog gaat starten of net gestart bent, het is belangrijk om van het begin af aan de administratie goed op orde te hebben. Je weet dan altijd direct hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. Zo kun je bijsturen als dat nodig is, extra investeren als dat mogelijk is en weet je zeker dat je niet onaangenaam verrast wordt door financiële verplichtingen. Wij helpen je daarbij. Met het inrichten van een overzichtelijke boekhouding waarbij we gebruik maken van digitale mogelijkheden en de administratie afstemmen op de fase van jouw bedrijf.

Fiscale zaken bij de start van een onderneming

Natuurlijk heb je ook als starter al te maken met de Belastingdienst. Dat hoeft nog niet ingewikkeld te zijn, maar het moet wel goed geregeld worden. Bovendien kun je als starter nog profiteren van verschillende fiscale voordelen. Ook dit verzorgen wij graag voor je.

Financieel en fiscaal advies, voor starter en zzp’ers

Begin je als zzp’er met een tomeloze ambitie of start je meteen met een aantal anderen de onderneming? Je bent bij ons welkom. Wij regelen jouw financiële en fiscale zaken graag voor je. Van A tot Z of met alleen advies als je liever eerst het meeste zelf doet. Maar laten we beginnen met een kennismaking. Je kunt ons bellen of mailen dan plannen we snel een afspraak in.

MJK Advies: startersbegeleiding en financieel/fiscale ondersteuning van starters

Een vliegende start van jouw onderneming?
Dan heb je de financiële en fiscale zaken goed op orde.