MJK Advies - Team

Financiële administratie

Sneller en beter boekhouden

Wie gaat ondernemen, doet dat meestal niet vanwege de boekhouding. De financiële administratie kost tijd, tijd die je liever besteedt aan jouw bedrijf. Besteed de financiële administratie daarom uit, of zorg dat het zo ingericht wordt dat het boekhouden sneller en beter gaat. Wij regelen dat voor je, op een manier die past bij jouw bedrijf.

Altijd direct inzicht

Met een goede financiële administratie heb je altijd direct inzicht in de actuele situatie van jouw bedrijf. Wat de personeelskosten deze maand zijn, de debiteurenstatus van dit moment en hoeveel ruimte er is voor nieuwe investeringen. Belangrijke informatie waarmee je jouw bedrijf kunt aan- en bijsturen.

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Van helemaal uitbesteden tot advies voor wie het zelf wil doen

Zo’n financiële administratie moet dus adequaat worden opgezet en goed bijgehouden. Bij MJK Advies helpen we onze klanten hierbij. Door te ontzorgen, met begeleiding bij een overstap naar een ander pakket of met advies en tips voor wie het zoveel mogelijk zelf wil doen.

Digitaliseren

Door te digitaliseren wordt de financiële administratie steeds gemakkelijker. Bijvoorbeeld met “Scan & Herken” waardoor een factuur direct in het boekhoudprogramma geplaatst wordt. Wij werken met deze nieuwste technieken en begeleiden onze klanten als zij hun administratie ook willen digitaliseren.

Boekhoudsystemen koppelen

De koppeling van boekhoudsystemen maakt de verwerking van de gehele administratie steeds sneller en overzichtelijker. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat het boekhoudprogramma van jouw bedrijf gekoppeld wordt aan onze systemen. Hierdoor worden alle administratie- en bankgegevens automatisch en direct verwerkt. Daarmee heb je niet alleen altijd een up-to-date overzicht van jouw financiële status, ook aangiftes en tussentijdse balansen zijn dan sneller opgesteld. Heb je nog geen boekhoudpakket dat deze koppeling mogelijk maakt? Dan adviseren wij welk pakket het meest geschikt is voor jouw bedrijf en regelen de overstap snel voor je.

Besteed ook minder tijd aan de financiële administratie van jouw bedrijf

Wil jij ook minder tijd kwijt zijn aan de financiële administratie terwijl je wel het inzicht in de cijfers van jouw bedrijf behoudt? Laat ons je dan adviseren en begeleiden bij de innovatie van jouw boekhouding. Van enkel advies en begeleiding tot en met het geheel verzorgen van administratie, de adviseurs van MJK Advies regelen het voor je.

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jouw financiële administratie kunnen betekenen? Laten we dan eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op en we maken een afspraak.

MJK Advies, adviseert en verzorgt bij de financiële administratie

De financiële administratie digitaliseren?
Dat betekent meer ondernemen, minder boekhouden!