Belastingen voor het mkb

Van advies t/m de aangiftes

De belasting is meestal geen favoriet onderwerp voor ondernemers. Maar wie dat zakelijk goed regelt, kan daarin toch aantrekkelijke besparingen realiseren. Door bijvoorbeeld het bedrijf fiscaal gunstig in te richten en de aangiftes optimaal in te dienen. Bij MJK Advies zijn wij er om ondernemers te helpen, zoals met belastingadvies en belastingaangiftes.

Belastingen voor zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten kunnen ook bij ons terecht voor belastingaangiftes zoals:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Winstaangifte

Maak een afspraak?

Kun jij wel een adviseur gebruiken die met jou en jouw bedrijf meedenkt, je adviseert en je ondersteunt met gedegen kennis van financiële en fiscale zaken? Laten we dan snel afspreken!

Wij staan voor je klaar!

Aangiftes omzetbelasting

De omzetbelasting is doorgaans een overzichtelijke aangifte; je ontvangt en betaalt btw, het verschil wordt afgedragen aan de Belastingdienst. Maar wat als je met het buitenland zaken doet? Of met een bedrijf dat is vrijgesteld van btw? En hoe zit het met producten die soms privé worden gebruikt? Wij adviseren hierin en regelen het voor onze klanten.

Vennootschapsbelasting

Als bv ben je verplicht om ook de aangifte vennootschapsbelasting te doen. Deze verplichting kan in bepaalde gevallen ook gelden voor stichtingen en verenigingen. Wat voor iedereen belangrijk is, is dat de aangifte vennootschapsbelasting zo optimaal mogelijk wordt ingediend. En dat regelen wij. Net als dividend, met bijbehorende aangifte, als daar financiële ruimte voor is.

Adviseur met kennis van belastingen en jouw onderneming

Niet elke ondernemer heeft te maken met loonbelasting, dividendbelasting en/of vennootschapsbelasting. Maar elke ondernemer heeft wel een paar keer per jaar te maken met de Belastingdienst. Als je dan kunt vertrouwen op een adviseur die kennis van belastingzaken heeft en daarbij ook jouw onderneming goed kent, dan is dat een stuk prettiger ondernemen. Wij zijn die adviseur van talloze ondernemers. Ook kunnen we je helpen met advies bij alle soorten belastingaangiftes.

Zullen we kennismaken?

Wil je meer weten over onze dienstverlening aan ondernemers rondom de belastingen? Laten we dan eens kennismaken. Neem je contact met ons op?

MJK Advies - Belastingen voor het MKB, van advies t/m de aangiftes

Goed geregelde belastingaangiftes en juist belastingadvies bespaart geld
en geeft ondernemers rust.